اگر به لباس های بازیگران در جشنواره ها دقت کرده باشید حتما به نام خانه مد راد بر خورده اید. خانه مد راد اولین خانه مد ایران است و طراح این مجموعه، امیر راد است. آخر هفته گذشته تیم مدوپیا مهمان این مجموعه بود و افتخار داشتیم که با تیم حرفه ای این کمپانی مصاحبه کنیم.
این مجموعه کامل شامل استایلیست (استایلیست ارشد: ماهک آهنج) ، بخش مدیا : امیر مسعود راد است.
مصاحبه ای با امیر راد، طراح مجموعه داشتیم.
امیر راد:من فارغ التحصیل رشته مدیریت ارشد کسب و کار در دانشگاه تهران هستم و به کار مشاور برندینگ مشغول بودم. کاملا اتفاقی وارد دنیای مد شده ام. بعد از طراحی برای رویداد هفته مد تهران و با شناختی که من درباره برند سازی شخصی داشتم ، کالکشن آرمی طراحی شد و چند بازیگر از استایل های آن مجموعه در جشنواره فیلم فجر استفاده کردند. بعد از آن رویداد مراجعه کنندگان از من خواستند تا برای آن ها طراحی کنم. طراحی مد مجموعه ای از هنر، استایل وشخصیت شناسی است و الهام من برای طراحی لباس از صنعت برندینگ و آن لباسی بوده که هر شخص باید بپوشد.
امیر راد: در خانه مد راد لباس ۳۰ درصد نقش را ایفا می کند و ۷۰ درصد آن مربوط به مسائلی است که باعث می شود آن لباس در ذهن مخاطب ثبت شود. ما بخش های مدیا و رسانه ها و استایلینگ را در این مجموعه داریم که به این فرایند کمک می کند. ما ترند ها را یک سال قبل از کمپانی ها دریافت می کنیم و آن ها را به ترند های قابل استفاده تبدیل می کنیم و برای مفهوم و کانسپت هر کالکشن همفکری می کنیم.
در خانه مد راد ما بنا بر سلیقه شخصی کار نمی کنیم و مراجعه کنندگان ما به دنبال ارزش بالاتری هستند و می دانند که بر اساس اصول و استاندارد ها طراحی و استایل می کنیم و برای آن دلیل موجهی داریم.
امیر راد: یک طرح موفق طرحی است که یک تناقضی را در خود حل کند و آن متفاوت بودن در عین قابل قبول بودن است.
یک طراح شخصیت خود را در طرح هایش جاری می کند. طرح های من در نگاه اول جدی و ساده به نظر می رسند ولی شیطنتی در آن ها نهفته است که کشف کردن آن سخت است. این باعث می شود که مخاطب دقت بیشتری به طرح لباس داشته باشد و کم کم مخاطب را عادت می دهد که به دنبال جزئیات بگردد و نگاه هوشمندانه تری به طرح داشته باشد.
امیر راد: استایل شخصی من بسیار ساده و راحت است.
امیر راد: بی شک ایو سن لورن به این دلیل که او پاسخی برای تمامی شک ها و سوال های هر طراح لباسی است. فشن شو اسکندل او در سال ۱۹۷۱ نقطه عطفی بود بین که طراحی مد گذشته و معاصر. او کسی بود که مفهوم جسارت لباس پوشیدن برای خود را وارد دنیای مد کرد. و بعد از او الکساندر مک کوئین.
امیر راد: دهه ۲۰ تا ۳۰ میلادی. آن زمان، بعد از جنگ جهانی اول بود که زن در جامعه و فشن به صورت جدی دیده شد و ارزش پیدا کرد، مانند کوکو شنل. ۸۰ درصد مد برای خانم ها است. مد دهه ۲۰تا ۳۰ پایه و اساس فشن مدرن است و به نظر من قشنگترین دوره مد آن دوره است.
راد: کالکشن آرمی، کالکشن مورد علاقه من است به دلیل تاثیر نامحسوس شرقی در این مجموعه. تمام آیتم های اضافه مانند جیب حذف شده است و تنها با برش مناسب این لباس ها خیلی محکم به تن می نشینند.
و از بین طرح ها، لباسی که برای امیر آقایی طراحی کردم به دلیل جزئیاتی که در طرح کلی مخفی شده را دوست دارم.
امیر راد: این طرح ها نیز از قاعده کلی من برای طراحی پیروی می کنند. من علاقه زیادی به بازی با طرح و نقش پارچه دارم و خیلی رنگ را دخیل نمی کنم. رنگی که برای امیر آقایی انتخاب کردم متناسب با رنگ ریش او بود و با طرح چهارخانه آن را تکمیل کردم.
برای میلاد کی مرام یک پارچه اکر با خزی که متناسب با مو های او و گندمی بودن پوستش بود. و می خواستم با آن لباس چیزی که او می خواهد بگوید را نشان دهم.